Політика конфіденційності

Редакція від 01 березня 2019 року

Загальні положення

Ця Політика конфіденційності (надалі – Політика) є невід'ємною частиною Умов користування сайтом https://agrokebety.com, укладених між відвідувачем (надалі – Користувач) та Фізичною особою-підприємцем Циркуном Анатолієм Володимировичем, (надалі – Товариство) стосовно використання сайту https://agrokebety.com (надалі – Сайт). Всі терміни, що використовуються у цій Політиці з великої літери, і значення яких прямо не визначено у цьому документі, мають трактуватись так, як визначено в Умовах користування.

У цій Політиці описані види особистої інформації, яку Товариство отримуємо від Користувачів Сайту, порядок її збирання, обробки та використання. У Політиці розповідається про те, як Товариство використовує цю інформацію, описуються інші подробиці стосовно методів роботи з особистою інформацією, а також пояснюється, як можна звернутися до Товариства в разі виникнення будь-яких питань чи зауважень. Інформація та персональні дані збираються, обробляються і використовуються у суворій відповідності до вимог чинного законодавства України.

Товариство зберігає за собою право вносити зміни до Політики конфіденційності в будь-який час та з будь-якої причини, без додаткового повідомлення Користувачів про відповідні зміни. Дата останньої версії Політики конфіденційності зазначається на початку цієї сторінки.

Надання/розміщення інформації на Сайті є згодою Користувачів зі змістом Політики конфіденційності та означає, що Користувачі надають свій дозвіл на те, що Товариство може збирати, використовувати та розголошувати/розповсюджувати інформацію, що встановлює особу Користувача згідно з Політикою конфіденційності.

1. Види отриманої інформації

Товариство збирає інформацію, яка стосується Користувачів лише у тому випадку, якщо Вони добровільно надали відповідну інформацію або чітко висловили згоду на її надання та/чи використання. До інформації, яку Товариство збирає, відноситься:

1.1. Інформація, що дозволяє встановити особу Користувача: Товариство може збирати інформацію, що дозволяє встановити особу Користувача у випадках коли Він вирішуєте взаємодіяти з Товариством та надає відповідну інформацію шляхом зворотного зв'язку чи заповненням окремих контактних чи реєстраційних форм на Сайті, або іншим чином надає цю інформацію через Сайт, в тому числі, шляхом направлення запитів, здійснення благодійних внесків через Сайт тощо.

1.2. Вторинні (технічні) дані: коли Користувач відвідує Сайт, певні дані автоматично записуються на сервери Фонду для системного адміністрування, а також для статистичних або резервних цілей за допомогою використання ряду технологій, включаючи, але не обмежуючись, cookies-файли, теги, відстеження IP адреси/відстеження URL та інші інструменти. Записана інформація може містити назву інтернет-провайдера Користувача, в деяких випадках – ІР-адресу, дані про версію програмного забезпечення браузера, про операційну систему комп'ютера, з якого відвідувався Сайт, адреси веб-сайтів, які відвідувалися одночасно з Сайтом.

1.3. Платіжна інформація: Товариство прямо не збирає інформацію про платіжні засоби Користувачів, такі як банківські картки тощо. У разі якщо Користувач бажаєте здійснити благодійний внесок через Сайт, Користувач буде перенаправлений на веб-сайт третьої особи.

2. Використання отриманої інформації

Персональні дані Користувачів та інша надана інформація використовується тільки з тією метою, з якою Користувачі надають Товариству. Товариство використовуватиме інформацію, надану Користувачами, з метою підтримки та організації зворотного зв'язку, для направлення повідомлень та ведення баз даних, в тому числі, бази контактів, відвідувачів, благодійників тощо, для здійснення статистичних, рекламних, соціологічних та інших досліджень.

3. Безпека даних

Товариство зобов'язується дбайливо зберігати надану Користувачами інформацію та дані безпечно, а також вживати усіх запобіжних заходів для захисту інформації від втрати, неправильного використання або неправомірного внесення змін.

4. Поширення отриманої інформації третім особам

Товариство може передавати надану Користувачами інформацію третім особам виключно в мірі, об'єктивно необхідній для досягнення мети, описаної вище, чи для того, щоб захистити безпеку чи цілісність Сайту, для застосування запобіжних заходів проти притягнення до відповідальності чи для сприяння судовим процесам або запитам інших державних органів; чи у випадках, коли необхідно надати таку інформацію задля попередження завдання фізичної шкоди чи фінансових збитків, чи у зв'язку з розслідуванням стосовно підозрілої чи фактичної незаконної діяльності.

5. Права суб'єкта персональних даних

Права Користувача як суб'єкта персональних даних визначаються Законом України «Про захист персональних даних».

Для оновлення, отримання доступу, внесення змін, блокування або видалення свої персональних даних, відкликання згоди на обробку персональних даних, які були надана Користувачем Товариству відповідно до цієї Політики, або в разі наявності будь-яких зауважень, побажань або претензій щодо персональних даних Користувача, які обробляються Товариством, такий Користувач може звернутися до Товариства електронною поштою за адресою mail@agrokebety.com або засобами поштового зв'язку за адресою: 01030, м. Київ, вул. Івана Франка, 15а.
FACEBOOK
YOUTUBE
TELEGRAM
INSTAGRAM
+38-067-769-86-58
+38-067-538-18-81
info@agrokebety.com
ЗВ'ЯЖИСЬ З НАМИ:
ПІДПИСУЙСЯ НА НАС
Сайт використовує файли cookies для аналізу трафіку і налаштування реклами.
Погоджуюсь
Close
НОВИНИ З КЕБЕТОЮ
Залишай свою пошту та слідкуй за новинами проекту!
*Підписуючись на розсилку, ви погоджуєтеся на використання персональних даних